مطالب مرتبط:
ادعای رژیم صهیونیستی: 6 عضو حزب الله را هدف قرار دادیم
ادعای رژیم صهیونیستی: 6 عضو حزب الله را هدف قرار دادیم
ادعای رژیم صهیونیستی: 6 عضو حزب الله را هدف قرار دادیم
ادعای اسراییل: 6 عضو حزب الله را هدف قرار دادیم
ادعای ارتش صهیونیستی درباره هدف قرار دادن نیروهای حزب الله
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 5 تیر 1405 ساعت 04:052026-06-26بين الملل

ادعای رژیم صهیونیستی درباره هدف قرار دادن 6 عضو حزب الله 


ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شد که 6 عضو حزب الله را در جنوب لبنان هدف قرار داده و به شهادت رسانده است.

- به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه الجزیره، ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد 5 عضو حزب الله در شهرک زوطر شرقی و پس از نزدیک شدن به نیروهای اسراییل هدف قرار گرفته اند.

ارتش رژیم صهیونیستی همچنین ادعا کرد که نیروی هوایی این رژیم، یک عضو حزب الله را که به ادعای تل آویو تهدیدی برای نیروهای اسراییلی در ارتفاعات علی الطاهر در جنوب لبنان بود هدف قرار داده است.

درحالیکه آتش بس در لبنان، بخشی از یادداشت تفاهم امضا شده میان ایران و آمریکاست، رژیم متجاوز صهیونیستی همچنان به حملات خود به لبنان ونقض این آتش بس ادامه می دهد.

رژیم اسراییل از دوم مارس (11 اسفند 1404)، حمله گسترده ای را علیه لبنان آغاز کرده که این حملات به شهادت و زخمی شدن شماری از شهروندان لبنانی و نیز آوارگی بیش از یک میلیون نفر منجر شده است.

طبق اعلام وزارت بهداشت لبنان، تعداد شهدای تجاوز رژیم اسراییل به لبنان از دوم مارس (11 اسفند 1404) تا کنون به چهار هزار و 211 تن و تعداد زخمی ها به 12 هزار و 173 تن رسیده است.


برچسب ها: رژیم صهیونیستی - ارتش رژیم صهیونیستی - صهیونیستی - حزب الله - لبنان - رژیم - اسراییل
آخرین اخبار سرویس:

ادعای رژیم صهیونیستی درباره هدف قرار دادن 6 عضو حزب الله 

ادعای رژیم صهیونیستی درباره هدف قرار دادن 6 عضو حزب الله